LG V30 sonunda 5 Ekim’de satışa çıkıyor

·

LG, önceki tüm telefonlarına kıyaslandığında daha fazla özellik ve daha fazla geliştirmenin sahip olduğu yeni modeli üzerinde oldukça çalışmış olacak ki telefonun çıkış tarihi oldukça gecikmişti. Son gelen haberlere göre 5 Ekim’de ön siparişe açılacak olan telefonun teslimatları da kısa bir süre sonra yapılacak.

LG V30 ÜSTÜN ÖZELLİKLERE SAHİP

Şu ana kadar bir çok akıllı telefon üreticisinin telefonuna koymadığı OLED HDR ekranlar V30’da yer alacak. 6 inçlik ekranıyla iPhone 8 Plus’tan biraz daha küçük olan telefonun çizilmeye karşı dayanıklı Gorilla Glass 5 ekranı bulunuyor. Qualcomm Snapdragon 835 8 çekirdekli işlemciye sahip olan akıllı telefonun 4 GB belleği bulunuyor. Bunlara ek olarak 64 GB’lik dahili hafızaya sahip olan telefonun 2 TB’ye kadar da hafıza kartı desteği olacak.

4K VİDEO ÇEKİMİ YAPACAK

Son dönemlerde birçok telefonun entegre etmek istediği 4K video çekimi özelliği V30’da standart olarak sunuluyor. Çok net bir video çekim özelliğine sahip olan telefonun arkada 13 MP, önde ise 5 Mp’lik kameralı mevcut. Suya ve toza dayanıklılığıyla ön plana çıkan telefonda bir de parmak izi okuyucusu yer alıyor. iPhone X’te yer alan Face id yüz tanıma sistemin bu telefonda olup olmayacağı ise henüz netleşmedi. Ağustos ayının son haftasında tanıtılan LG V30’un Türkiye’ye ne zaman geleceği ve ne kadarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı ise henüz bilinmiyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın